De hairbotox is een 100% natuurlijke behandeling die het haar weer een boost geeft. Net zoals een gewone botox behandeling doet, geeft dit je haar terug wat body! Het haar zal niet alleen makkelijker, maar dan ook sneller drogen. Dit allemaal komt doordat het haar een herstellingsbehandeling ondergaat, wat dan ook wil zeggen dat er weer een natuurlijke glans op je haar zal komen! Zalig toch? 

Pas op! Vergelijk dit niet met een gewone keratine-behandeling! Het verschil is dat het hoofddoel van deze behandeling HERSTELLEN is, niet stijlen (wat het wel een beetje doet). Hoe meer je dit zal doen, hoe stijler het haar dan wel zal worden. Het verschil is dan ook dat deze behandeling NIET schadelijk is, want het is geen chemische behandeling. 

Deze behandeling word meestal om de 3-4 maanden opnieuw herhaald, om je haar in topconditie te houden. De hair-botox word vooral aangeraden voor mensen die hun haar regelmatig chemisch behandelen (kleuren, ontkleuren,...), stijlen of simpelweg heel pluizig haar hebben. 

De duur van de behandeling is ongeveer 2/3 uur, dit hangt af van de lengte en hoeveelheid van het haar. De kostprijs voor kort haar tot aan de schouders is €110, haar tot aan het bh-bandje €130. Indien het haar nog langer is €150. Brushen en wassen is hier dan ook al inbegrepen. 

 

Avatar

Waar wacht je nog op

Maak telefonisch een afspraak