Extensions zijn helemaal in tegenwoordig! Meer mensen hebben het dan je zelf zou denken, maar zijn ze wel voor iedereen bestemd? Keratine-extensions wel!  Hieronder heb ik wat “veel gestelde vragen” beantwoord voor u om het allemaal wat duidelijker te maken.

 

WAT ZIJN KERATINE-EXTENSIONS?

Keratine-extensions zijn haarstukjes die je aanbrengt aan je eigen haar d.m.v. keratine-was, dit word met een tang er aan gesmolten. Ze kunnen dienen voor zowel een verlenging als voor wat volume/dikte in het haar. Dit kunnen bij zowel dik als dun haar. Ze worden dan ook lokje per lokte aangebracht, het leuke ervan is dat je hierdoor zelf wat kan kiezen waar je je volume/verlenging steekt en hoeveel je er zelf wilt. 

 

IS DIT DAN NIET SCHADELIJK VOOR MIJN EIGEN HAAR?

Nee, enkel het aanbrengen van de extensions gebeurt met warmte maar duurt pas enkele seconden. Sommige mensen denken dat ze achteraf veel haar “verloren zijn”, wat eigenlijk een fabeltje is. Wanneer je maandenlang hebt kunnen genieten van een volle bos lange/volle haren, is het soms moeilijk om terug te kunnen wennen aan je eigen kortere/minder volumineuze coupe. De extensions zijn dan ook geweldig om te hebben, eindelijk die volle haardos die je altijd al wou! 

 

HOE LANG KAN JE KERATINE-EXTENSIONS HOUDEN?

Dit hangt natuurlijk af van de structuur van je eigen haar, hoe je er voor zorgt en je levensstijl. Het gemiddelde is 4 tot 6 maanden. 

 

WAT IS DE PRIJS HIERVAN?

Dit hangt af van de hoeveelheid en lengte die nodig is. Hoe groter het verschil tussen je eigen lengte en die van de extensions, hoe meer er moeten aangebracht worden. Om de exacte prijs te weten te komen raad ik aan om een afspraak te maken, dan bekijken we samen wat uw wens is en hoe we het beste resultaat kunnen bekomen. 

 

Avatar

Waar wacht je nog op

Maak telefonisch een afspraak